Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Српски
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Universidad Veracruzana
  3. Áreas Académicas
  4. Técnica
  5. Licenciatura
  6. Ingeniería en Alimentos
  7. Browse by Subject

Ingeniería en Alimentos

Permanent URI for this collectionhttp://148.226.24.28:4000/handle/123456789/1298

Browse

Recent SubmissionsBy Issue DateBy AuthorBy TitleBy SubjectBy Subject Category

Browsing Ingeniería en Alimentos by Subject

Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 20 of 119
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • Aceite de oliva--Mejoramiento de las especies  1
  • Agentes tensoactivos  1
  • Alimentos fermentados  1
  • Alimentos procesados  1
  • Alimentos--Deshidratación  1
  • Alimentos--Preservación  1
  • Almidones  1
  • Análisis de Peligro y Punto Crítico de Control (Sistema de seguridad en alimentos)  2
  • Análisis de peligros y puntos de control crítico (Sistema de seguridad alimentaria)  1
  • Antioxidantes  4
  • Antioxidantes--Aspectos sanitarios  1
  • Antioxidantes--Efectos fisiológicos  1
  • Auditoría  1
  • Azúcar en la nutrición humana  1
  • Azúcar--Análisis--Normas  1
  • Azúcar--Envasado--Control de calidad  1
  • Bacterias lácticas  1
  • Bacteriocinas  1
  • Bebidas  1
  • Bebidas alcohólicas  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Send Feedback